Valokuitureititin – Nopea sisäverkko valokuidulla

Tarkista valokuidun saatavuus osoitteellesi.

Valoon tietosuojaseloste. This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms apply.


Valoon tietosuojaseloste. This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms apply.

Valokuitureititin WiFi 6 -tekniikalla
kotiverkon uusi aikakausi.

Valoon valokuitureititin WiFi 6 -tekniikalla tarjoaa huomattavasti nopeammat langattomat yhteydet ja mahdollistaa suorituskyvyn, johon useimmat laitteet eivät pysty.

WiFi 6 -teknologia tuo merkittäviä parannuksia kotiverkkoihin.

WiFi 6 -teknologia tuo merkittäviä parannuksia kotiverkkoihin. Yksi merkittävimmistä eduista on parempi suorituskyky useiden laitteiden ollessa samanaikaisesti yhteydessä verkkoon. WiFi 6 hyödyntää OFDMA-teknologiaa, joka jakaa taajuudet tehokkaammin, vähentäen ruuhkia ja parantaen yhteyksien laatua.

Valoo valokuitureititin WiFi 6 -reititin

Modernin WiFi 6 -reitittimen avulla saat nopean, luotettavan ja laajan valokuidun nopeuksia hyödyntävän kotiverkon koko kotiisi. Erittäin suorituskykyinen WiFi 6 -teknologia varmistaa, että jokainen laite toimii saumattomasti, olipa kotisi pieni tai suuri.

Valoo WiFi 6 Mesh -reititin (K562)

  • Helppo ’Plug and play’ -käyttöönotto
  • Laitteessa 3 kpl 1 Gbit/s Ethernet-portti
  • Mesh-yhteensopiva langaton verkko: Yksi reititin riittää n. 70 m2 asuntoon
Valoo valokuitu reititin

Jokaiseen Valoo Netti -liittymään kuuluu yksi ilmainen Valoo WiFi 6 -reititin. Maksat vain toimituskulut!

Valokuitu ja WiFi 6 -reititin – tehokas kotiverkko

WiFi 6 -teknologialla käytät tehokkaasti useita laitteita langattomasti, mikä tekee siitä täydellisen kumppanin valokuidulle. Kun yhdistät WiFi 6 -reitittimen ja valokuituliittymän, saat maksimaalisen suorituskyvyn kotiverkkoosi. WiFi 6 hyödyntää valokuidun tarjoaman nopean ja luotettavan yhteyden tehokkaasti, vähentäen viivettä sekä parantaen pelikokemuksia ja videopuheluita.

Useamman WiFi 6 -teknologiaa hyödyntävän reitittimen avulla luot koko kodin kattavan Mesh-järjestelmän, jolla surffailet vaivattomasti mistä huoneesta tahansa. Mesh-järjestelmä koostuu useista toisiinsa yhteydessä olevista reitittimistä, jotka yhdessä muodostavat yhden suuren verkon. Tämän ansiosta signaalin kattavuus on parempi ja yhteydet ovat luotettavampia myös suurissa tai monikerroksisissa kodeissa.

Kaksi henkilöä pöydän ääressä tekemässä töitä läppärillä.

Valokuitu eitittimet

Päätelaitteen suorituskyky määrittää sisäverkon maksiminopeuden. Valoo Netti -liittymään sisältyy WiFi 6 -teknologiaa käyttävä valokuitureititin. Maksat vain toimituskulut!

Valokuitu mesh-laitteet

Mesh-teknologia luo vahvan ja luotettavan WiFi-yhteyden koko kotiin ja parantaa signaalin kattavuutta. Verkon maksiminopeus määräytyy päätelaitteen suorituskyvyn mukaan. Valoon valokuituliittymiin sisältyy moderni reititin, jota voi käyttää mesh-verkon luomiseen. Useamman reitittimen avulla luotu mesh-verkko varmistaa kattavan signaalin koko kodissa, tarjoten nopean, tehokkaan ja luotettavan internet-yhteyden.

Voit tilata useamman reitittimen helposti nettiliittymän tilauksen yhteydessä tai liittymän aktivoinnin jälkeen ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme.

Maailman nopeinkin nettiyhteys toimii vain niin hyvin kuin kodin sisäverkko.

Kun kodin sisäverkko rakennetaan käyttäen moderneja laitteita ja ajantasaista teknologiaa, valokuituliittymän nopeudesta saa kaiken hyödyn irti. Näiden uusien ratkaisujen avulla voit parantaa kotiverkkosi suorituskykyä, nopeutta ja kattavuutta.

Kodin sisäverkko kuntoon
Grafiikkakuva talosta, jossa on piirrettynä erilaisia huonekaluja.

Montako reititintä tarvitsen? 

Omakotitalon verkon kattavuus riippuu talon koosta ja seinämateriaalista. Joissain pienemmissä asunnoissa jo yksikin reititin saattaa riittää, mutta suuremmissa tai monikerroksisissa taloissa kannattaa käyttää mesh-järjestelmää. Mesh-laitteet takaavat paremman kattavuuden ja vähentävät katvealueita. Yleinen suositus on vähintään yksi reititin per asuinkerros, mutta suuremmissa yksikerroksisissa asunnoissa kannattaa verkon kuuluvuus varmistaa vähintään kahdella reitittimellä. Tarvittaessa saat lisää reitittimiä ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme.

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Kodin sisäverkko kuntoon

Lue lisää

Lue lisää
Älykäs koti vaatii valokuituliittymän

Lue lisää

Lue lisää

Tarkista valokuidun saatavuus osoitteellesi.

Valoon tietosuojaseloste. This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms apply.


Valoon tietosuojaseloste. This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms apply.